Kerstbridgereis de Veluwe 2017

_______________________________________________________________

Reisverslag 2017

6Kerstbridgereis – 4-daagse
De Hoeve van Nunspeet ****
de Veluwe

 24-27 december 2017 / zondag – woensdag

Geliefd hotel met klein binnenzwembad en sauna

live muziek• Kerstarrangement half pension € 375,- p.p. (prijspeil 2017)
• Toeslag 2p-kamer voor 1p-gebruik € 10,- per nacht
• Inclusief drankenpakket (18.00-24.00 uur).   
• Live muziek 2e kerstdag tijdens het kerstbuffet
• Gratis dagactiviteiten waaronder een clinic

Belangstelling in kerst Sauerland All Inclusive? Klik hier


Omgeving
Hotel De Hoeve van Nunspeet ****

Midden in de bossen van de Veluwe en nabij het gezellige centrum van Nunspeet (1 km) – welke bekend staat als hét kunstenaarsdorp van de Veluwe – beleeft u heerlijke dagen. Ervaar de Veluwse gastvrijheid en ontdek de prachtige omgeving.


Kamers 

5De kamers bieden een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. De hotelkamers zijn stijlvol en landelijk ingericht en van alle moderne comfort voorzien. In de weekenden serveert het hotel het uitgebreide ontbijtbuffet tot laat in de ochtend.


Faciliteiten

109Sfeervol terras, klein binnenzwembad, sauna (tegen betaling), brasserie en wijnbar, continentaal ontbijtbuffet. Gratis wifi in het hele hotel. Parkeerplaatsen op eigen terrein. Station Nunspeet op circa 4 minuten loopafstand. Fietsverhuur (ook elektrisch) en fietsenstalling met oplaadpunten. In het reserveringsformulier kunt u fietsen huren.


Clinic Reint Meijer

Op 1e kerstdag kunt u ’s morgens een gratis clinic volgen door Reint Meijer.

Wie is Reint?
Reint zit al ruim 30 jaar in het vak waarvan 20 jaar in de 2e divisie. Hij probeert mensen, door meedenken, meer plezier in het bridgen te geven. De vraag waarom doe je iets is voor hem belangrijker dan conventies en biedsystemen. “Als je 30%, van wat ik vertel, onthoudt heb je 30% gewonnen en geen 70% verloren”, aldus Reint. Door deze insteek zijn de clinics ook geschikt voor alleenreizende gasten. Voorbeelden zijn welke elementen gebruik je in je speelplan en wat doet je kiezen voor een bepaalde uitkomst.

Programma Kerst 2017 bells-160841__180

Zondag, 24 december
Na het welkomstwoord gaan we aan tafel voor een heerlijk diner. Hierna starten we met de 1e competitiedrive onder het genot van gratis drankjes en hapjes. Na de kerstgroet rond 23.00 uur staat een warme snack voor onze groep klaar.
Maandag, 25 december, 1e kerstdag
Na het kerstontbijt maken we een wandeling door het bos of u volgt een gratis clinic door Reint Meijer. ’s  Middags om 14.00 uur spelen we in teamverband een pubquiz en na het kerstdiner spelen we onze 2e drive. Uiteraard is niemand verplicht mee te doen.
Dinsdag, 26 december, 2e kerstdag
Wie zin heeft om ook deze dag na het ontbijt een wandeling te maken door het bos sluit gezellig aan, een frisse neus halen kan tenslotte geen kwaad vooraf aan de middagdrive om 13.30 uur. Na deze en laatste bridgedrive frissen we ons even op voor het dinerbuffet onder begeleiding van live muziek.
Woensdag, 27 december
We vertrekken na het ontbijt tevreden huiswaarts. Met de foto’s en het verslag kan lang worden nagenoten van Kerst 2017.

In de reissom is een drankenpakket opgenomen van 18.00-24.00 uur
en tijdens het bridgen rondgang hapje(s)

Begeleiding

Begeleiding Anneloes Dijk en Leo Vrielink (NBB-gekwalificeerd). Meesterpunten volgens geldende schaal.


faciliteiten-9

Plan uw route

kaart