Disclaimer

________________________________________________________________

Voor alle duidelijkheid wijst bridgetravelling.com en bridgetravelling.nl op het volgende:

Beide websites en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van BridgeTravelling. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BridgeTravelling. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Ondanks de constante zorg en aandacht die BridgeTravelling aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. BridgeTravelling behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van BridgeTravelling welke geen eigendom zijn van BridgeTravelling. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. BridgeTravelling aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van BridgeTravelling.

BridgeTravelling sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s