Wie zijn wij


Thuiskomen met een goed vakantiegevoel
Daar gaat het om!


Missie • Visie – Bridgevakantie

Missie
Onze met zorg samengestelde leuke bridge-arrangementen zijn net iets luxer waardoor het voor u als gast nog meer genieten is. Laat u verrassen door onze dagactiviteiten met gids en/of gastvrouw. De bridgeavonden staan naast het wedstrijdelement ook voor veel gezelligheid. Wij verstrekken meesterpunten volgens geldende schaal. Een onvergetelijke bridgevakantie staat u te wachten gezien de diversiteit en volledigheid van onze arrangementen.  

Visie
Een bridgereis moet veel gezelligheid, ontspanning en verbinding in zich hebben. Dit wordt bewerkstelligd door ervaren vakkundige begeleiding die saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan en hierdoor gasten een fijne bridgevakantie bezorgt.

Hartelijke groet,
Inge Kooijman
Eigenaar BridgeTravelling

____________________________________________________________Begeleiding

Inge Kooijman, Caroline van der Esch – Marcel Kloppert,
Els Mens – Henk Hoeckx, Jan en Jacqueline Kloos,
Bert Schmittmann, Anja Bakker – Tanja Rueck, Carla Arnolds – Meia Bink


Carla Arnolds en Enri Leufens

We zijn verheugd met de inbreng van twee unieke persoonlijkheden in de reisorganisatie van BridgeTravelling; Enri Leufkens, voormalig wereldkampioen (met Berry Westra) en Carla Arnolds, voormalig wereldkampioen (met Bep Vriend). Tegelijkertijd zijn beiden ervaren bridgedocenten. Zij reizen op gezette tijden met ons mee voor het geven van clinics.

Carla begeleidt ook bridgereizen voor BridgeTravelling samen met Meia Bink. Verder kun je bij Brabant Bridge (eigenaar Carla) bridgelessen volgen en zelfs een bridgereis boeken.

_____________________________________________________________