Reisverslag Bridgereis Oostenrijk maart 2018

______________________________________________ Lees het gehele verslag

Vrijdag, 10 maart 2018

Laatste vakantiedag

Vandaag gaan we de laatste dag in van een sportieve bridgeweek. De zon probeert door te komen maar wint het half van de wolken. De temperatuur is aangenaam dus reden genoeg te vertrekken om te skiën en te wandelen. De vermoeidheid na 6 dagen skiën maakte dat een aantal gasten weer vroeg in het hotel terugkwam. Enerzijds om nog even heerlijk te genieten op het balkon en anderzijds om te koffers klaar te maken voor de terugreis van morgen.

4e Clinic Enri Leufkens

De laatste clinic van Enri gaat over historische spellen. Diverse beroemde spellen passeren de revue waaronder een spel uit het Statenbank toernooi 1987: toptoernooi voor de 16 beste bridgeparen van de wereld. Prins Claus was eregast. Als openingshandeling speelde hij het eerste spel met filmster Omar Sharif. Wij mochten als tegenstanders fungeren. De door Claus en Sharif behaalde score zou in guldens aan een goed doel gedoneerd worden. In plaats van in 4H aan te leggen boden ze naar het veel te hoge 6H. Enri startte met RB. Sharif won in de hand en speelde een schoppen naar de heer. Toen Berry het aas nam kwam hem dat op een dodelijke blik te staan. Zij speelden het contract twee down.

Over Bridgereizen - BridgeTravelling

We enyou making beautiful trips. Why don't we do something together? BridgeTravelling - T +31(0)624164168 - info@bridgetravelling.nl
Dit bericht werd geplaatst in Bridgereizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s