Reactie gast Bridgereis Mallorca oktober 2017

_______________________________________________ Naar het reisverslag

Reactie op Reisverslag Bridgereis Mallorca oktober 2017
marianne zegt: oktober 17, 2017 om 10:07 am.

Lieve vakantiegangers, Inge, Roel en Marian

136Wat hebben we een prachtige mooie gezellige vakantie beleefd in Mallorca. De reisverslagen van Inge geven een juiste weergave van deze heerlijke reis. Het bridgen is enerzijds een belangrijk onderdeel van de reis anderzijds is het vermaak op de dag zo gevarieerd dat alles in balans is. De locatie in Perguera waar we verbleven was van top klasse waardoor er bij mij toch onbedoeld wat kilo’s zijn bijgekomen ondanks de vele mooie wandelingen die er gemaakt zijn in de hoop dat ook dit in balans zou zijn …maar helaas toch iets teveel van de goddelijke maaltijden genomen. Of…zou het de wijn zijn…..geen idee hoeveel calorieën je tot je neemt……..als je geniet van de heerlijke wijn die er geschonken werd. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken….de service van het bridgetravellingsteam gaat ver …heel ver…..je bent gast en je voelt je gast…niets is teveel om de gast een onvergetelijke vakantie te geven. Natuurlijk ook een woord van dank voor de medereizigers…want ook die hebben bijgedragen aan de onvergetelijke vakantie.

Ik hoop jullie nogmaals te ontmoeten op een reis……want ik vond het reuze gezellig.

Lieve groet voor iedereen,
Marianne Schiedam

Over Bridgereizen - BridgeTravelling

We enyou making beautiful trips. Why don't we do something together? BridgeTravelling - T +31(0)624164168 - info@bridgetravelling.nl
Dit bericht werd geplaatst in Bridgereizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s