BridgeTravelling exclusieve bridgereizen. Profiel

________________________________________________________________

Profiel

  • BridgeTravelling is onder de bridgereizen succesvol door enerzijds haar ouderwetse service en gastvrijheid en anderzijds door haar volwaardige arrangementen. BridgeTravelling richt zich met toenemend succes op exclusieve bridgereizen tegen eerlijke tarieven. De deskundigheid van BridgeTravelling op het gebied van reis- en wedstrijdbegeleiding, het opzetten en verzorgen van zowel bridgeclinics als -wedstrijden zet zij met plezier in op bridgereizen waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
  • Bridgedrives. Onze bridgeavonden op vakantie vinden plaats van 19.30-23.00 uur onder begeleiding van NBB opgeleide en gediplomeerde wedstrijdleiders. Dagelijks kunt u de scores terugvinden op de website van BridgeTravelling. Wij maken gebruik van het NBB rekenprogramma en verstrekken meesterpunten volgens geldende schaal.
  • Clinics. Enri Leufkenswereldkampioen met Berry Westra (WK Chili 1993) verzorgt voor BridgeTravelling clinics voor verenigingen en/of gezelschappen. 
  • Bridgereis op maat. Met uw eigen bridgegezelschap erop uit maar vallen onze bestemmingen buiten de vermelde data, neem dan contact met ons op. Ga naar de pagina

Bewerken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s