Uitslagen Historische Bridgetocht Schiedam


Uitslagen Historische Bridgetocht Schiedam 2019

BC Schiedam 59


Logo-Bridge-Travelling-RGBLogo-Bridge-Travelling-RGBLogo-Bridge-Travelling-RGB

BridgeTravelling
is een Schiedamse Bridgereisorganisatie


Enri Leufkens

Clinics Enri Leufkens WKWe zijn verheugd met de inbreng van een unieke persoonlijkheid in de reisorganisatie van BridgeTravelling; bridgemeester Enri Leufkens, ooit wereldkampioen met Berry Westra en tegelijkertijd zeer ervaren bridgedocent. Enri reist regelmatig met ons mee voor het geven van clinics. Meer weten over Enri? Lees verder.. 


Missie • Iets luxere bridgereizen – Bridgevakantie

0a7e6473-8b49-44cb-aef0-635367e76ca3Onze met zorg samengestelde leuke bridge-arrangementen zijn iets luxer waardoor het voor u als gast nog meer genieten is.

Wij reizen met een visie! Laat u verrassen door onze dagactiviteiten met gids en/of gastvrouw. De bridgeavonden staan voor veel gezelligheid. Een onvergetelijke bridgevakantie staat u te wachten gezien de diversiteit en volledigheid van onze arrangementen.  

Bridgereizen vol beweging

Visie • Een goede bridgereis is een fijne vakantie 

achterkantEen bridgereis moet veel gezelligheid, ontspanning en verbinding in zich hebben. Dit wordt bewerk-stelligd door ervaren vakkundige begeleiding die saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan en hierdoor gasten een fijne bridgevakantie bezorgen. Voorts moet de keuken van het hotel goed en fantasierijk zijn waarbij natuurlijk gekeken wordt naar de prijs-kwaliteitsverhouding.

Graag ontvangen wij u om alleen, samen met uw partner
of een vriend(in) er goed verzorgd op uit te gaan

Hartelijke groet,
Inge Kooijman
Eigenaar BridgeTravelling