Reisverslag Bridgereis Zoutelande 12-14 april 2016

____________________________________________ Naar de reisomschrijving

 Nieuw1Nieuw

Bridgereis Beach Hotel, Zoutelande

Foto's Bridgereis

Reacties onderaan de pagina zijn welkom :).

_________________________________________________________

zee zoutelande


Dinsdag 12, april 2016

Het weer Zoutelande

WeerRegen trekt vanochtend naar het noorden weg en de zon breekt overal door. Stapelwolken kunnen vanmiddag uitgroeien tot nieuwe buien, maar er blijft ook ruimte voor de zon. In het binnenland loopt het kwik op tot een graad of 18 en dat is vrij warm voor half april. De komende dagen ziet het weerbeeld er niet slecht uit, maar de temperatuur moet wel wat inleveren.

Begeleiding

Onder aanvoering van Anja van Praat (wedstrijdleider) en Wilma Schaap (gastvrouw) gaan we een paar leuke dagen tegemoet. Vandaag om 17.15 uur heten we onze gasten welkom met een lekker drankje. Hierna gaan we aan tafel en om 19.30 uur staat de bridgezaal klaar voor de eerste drive.

Een goede reis gewenst. Tot vanmiddag!
Hartelijke groet,
Inge Kooijman, eigenaar BridgeTravelling

__________________________________________________________

Dinsdag, 12 april 2016

Bij aankomst in stralende zon keken we onze ogen uit. Het prachtig gerenoveerde Beach Hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een frisse zee-uitstraling.

unnamed (21)Sommige gasten waren al vroeg van de partij en hadden een flinke strandwandeling achter de rug. Anderen zaten op hun zonovergoten terras al te loven en te bieden en weer andere gasten zaten heerlijk in het zonnetje op het terras. Nadat de dames met een glas prosecco welkom geheten waren werd aan het zeer goed verzorgde diner begonnen.

14        19

29Het invallerspaar Schouten werden met applaus ontvangen. Tijdens het bridgen waren de lachsalvo’s niet van de lucht: er werd naar hartelust gespeeld. Morgen laat de zon ons hopelijk niet in de steek en wordt koers gezet naar Middelburg voor een stadsboottocht. Nadat de uitslag bekend was genmaakt werd er nog lang nagepraat in de gezellige bar.


Donderdag, 14 april 2016

De zon liet wat verstek gaan, maar dat was geen enkele hindernis voor de rondvaart in Middelburg welke door iedereen zeer werd gewaardeerd. Daarna splitste het gezelschap zich op … men ging onder andere naar Veere en  Middelkerke. De zon kwam steeds optimistischer tevoorschijn waardoor het reisgezelschap met goede zin weer in het hotel aankwam en op terras neerstreek voor een drankje.

38

Het diner was weer voortreffelijk, de stemming zat er goed in en er werd met gelach gespeeld. Na de uitslag, prijsuitreiking en de voordracht van Anneke werd het tijd om terug te zien op een goed en geslaagd damesuitje.

39  42

Allemaal bedankt voor de gezellige dagen dames uit Baarle Naussau, een groepje vol vuur en vlam!

BridgeTravelling
Anja van Praat en Wilma Schaap.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s