Beoordelingen Tenerife, Paradise Park Fun Lifestyle Hotel

_________________________________________________ Terug naar de reis

8-/15-daagse Bridgereis Tenerife, Canarische Eilanden
1e vertrek 11 februari 2016

_____________________________________________________________

Over Paradise Park Fun Lifestyle Hotel:

  • Augustus 2015. Paradise Park Hotel is een goed verzorgd hotel, met mooie pas gerenoveerde kamers. Wij hadden een voordeelkamer, maar die deed niet onder voor standaardkamers van menig ander hotel. Met een heerlijke badkamer met zeer ruime doucheruimte en een goede waterstraal. De bedden sliepen ook goed. Het uitzicht vanaf ons balkon was op één van de zwembaden. Er is zowel voor gezinnen als volwassenen zwem- en zonplezier. Aangezien er twee adult-gedeeltes zijn, waar je echt van je rust kunt genieten. Alleen de diepte van ’t zwemwater is maar ong. 1.40 m. Maar daarentegen heb je er overal heerlijke bubbelbaden. De afstand naar ’t strand is bergaf en duurt lopend ong. 10 minuten. Achter het hotel heb je een supermarkt en winkelcentrumpje met daaromheen een paar restaurants en barretjes. Het uitzicht vanaf het dak-solarium (adult-only) is prachtig. Aan de ene kant de mooie bergdorpjes en aan de andere kant de haven met de zee. ( En na de uitcheck is er een doucheruimte beschikbaar. Súper service dus!)
  • Augustus 2015. Hotel Paradise Park is netjes en verzorgd. Service is goed, personeel zeer vriendelijk Nette kamer met goede airco. Keurige service busdienst naar strand/centrum. Wij vonden de aparte gedeelten voor volwassenen erg prettig
  • Augustus 2015. Paradise Park is een geweldig hotel. De service is uitstekend. Als je iets vraagt, wordt het snel voor je geregeld. Het personeel is vriendelijk, niets is te veel voor ze. De buffetten, zowel tijdens het ontbijt, de lunch als het diner, zijn zeer uitgebreid. Voor ieder wat wils en het eten is kwalitatief zeer goed. Tip: mannen moeten bij het diner een lange broek aan. De kamers zijn mooi uitgerust en worden elke dag keurig schoongemaakt. Enige nadeel van het hotel is dat het niet aan het strand ligt, al rijdt er op gezette tijden een busje naar het strand en de boulevard. Ook dat is prima geregeld. Al met al kunnen wij dit hotel aan iedereen aanraden!!!!