Bridgereis Drenthe, Brinkzicht te Vledder

_______________________________________________________________

Met uw groep gezellig erop uit? Wij beschikken over diverse mooie locaties in Nederland. Op basis van uw wensen maken wij de reis op maat. Vraag een offerte aan via info@bridgetravelling.nl

Volop genieten van de prachtige Drentse natuur

Verhuld tussen maar liefst drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder ligt Hotel Brinkzicht. De perfecte uitvalsbasis om de mooie provincie en zijn rijke geschiedenis te verkennen. De omgeving kent talrijke interessante musea en is met zijn prachtige natuurgebieden een waar paradijs voor wandelaars en fietsers.


Ligging Hotel

Vledder is een onderdeel van de gemeente Westerveld, is gelegen aan het Nationaal Park Drents Friese Wold en grenst ook aan de schitterende gebieden in Friesland en Overijssel. Door deze unieke ligging is Vledder zeer speciaal; door z’n koloniale verleden komt er nog een charmante uitstraling bij. Naast de vele hectares bos, beschikt Vledder en omgeving over veel monumentale panden, waarbij de nadruk op de voormalige kolonie Frederiksoord ligt, waar de “Maatschappij tot Weldadigheid” is gevestigd.


Kamer

Het is comfortabel vertoeven in deze ruime kamer met twee Boxspring bedden en een sfeervol zitje, t.v. en wekkerradio. In de kast staat een ruime kluis die u kosteloos mag gebruiken. Naast gratis Wifi, kunt u vanaf de kamer ook nog eens gratis bellen naar (vaste en mobiele) nummers in Nederland. De badkamer beschikt over een douche, toilet, toiletartikelen en föhn.


Restaurant en keuken

10Hotel Brinkzicht heeft een sfeervol restaurant. U wordt bediend door gastvrij personeel die de maaltijden met plezier voor u uitserveren. Kortom, de Franse keuken van Brinkzicht is een garantie op uitstekend eten in een gezellige ambiance.

 

Rondvaart Giethoorn

Een rondvaart door Giethoorn behoort tot de mogelijkheden. Dit doen we of in een open- of gesloten boot. Entree boottocht € 4,- p.p (prijspeil 2018).

30     rondvaart-giethoorn  41

Overig

In het hotel kunt u (electrische) fietsen huren. Verder is het hotel rookvrij maar beschikt wel over een overdekte rookruimte. Een ruim terras vindt u op de binnenplaats, zijn er twee mindervaliden kamers en zijn de ruimten rolstoelvriendelijk.

Inhoud arrangement 

 • Half pension
 • Optioneel: drankenpakket
 • Optioneel: excursie Giethoorn
 • Prachtige fiets- en wandelroutes
 • Fietsverhuur in hotel
 • Bridgedrives
  • prijs voor de nummers 1, 2 en 3
  • kopje koffie/thee voor aanvang bridgen
  • 2 x rondgang hapjes tijdens het bridgen
  • meesterpunten volgens geldende schaal

faciliteiten-9


Brinkzicht, Brink 14, 8381 BE Vledder
T 0521 381 403

Plan uw route

kaart