Reisverslag Zoutelande 23-26 juni 2015

___________________________________________  Naar de reisomschrijving

Bridgemidweek Beach Hotel te Zoutelande 23-26 juni 2015

mijnalbumFoto’s; klik op mijn album


beach-hotel-zoutelande (1)               5                beach-239340__180

Voor iedereen een presentje na het welkomstwoord.Bridge-mok
Reacties onderaan de pagina zijn welkom.


Maandag, 22 juni 2015

unnamed (26)De start van deze bridgereis begint morgen vast op het terras van het hotel met zon, een wolkje en een versnapering. Woensdag en donderdag klimt de temperatuur naar 21° en is het goed fiets- en wandelweer in de prachtige omgeving van Zoutelande. Fietsen zijn te huur naast het hotel. Wij hebben een mooi programma samengesteld maar voor diegenen die liever hun eigen gang gaan overdag; in de omgeving is genoeg te beleven. Meer info hierover vindt u onder de volgende links.

Het weer 23-26 juni 2015


Dinsdag, 23 juni 2015

unnamed (1)Voor de tijd van het jaar was het soms behoorlijk frisjes de afgelopen perioden. Onze (bridge)dagen in Zoutelande worden afgewisseld met een zonnetje, een wolkje en een best aangename temperatuur. Goed genoeg voor een heerlijke strandwandeling. Vanmiddag eens kijken wie we welkom heten op het terras van het hotel. Om 17.15 uur proosten we in ieder geval in de bridgezaal op gezellige dagen en sportieve bridgeavonden.

Bij aankomst schijnt de zon nog niet in volle glorie maar het beginnetje is er.
De gasten arriveren en checken in. Nadat de bepakking op de kamers staan gaan aardig wat mensen de omgeving verkennen. Om 17.15 uur heet ondergetekende iedereen welkom met een drankje en een presentje; een mok met kaartafbeelding.

20150623_182322Om 17.45 uur wordt het diner geserveerd en om 19.30 uur drinken we koffie/thee in de bridgezaal. De meespelende gasten van buitenaf zijn ook gearriveerd. Een gezellige ploeg bridgers uit Vlissingen. Jacqueline, wedstrijdbegeleiding, heet iedereen welkom en wenst plezierige dagen en veel bridgeplezier toe. Om 19.45 uur starten we met de eerste zitting. De avond verloopt gladjes, de wisselingen gaan soepel, de gratis drankjes en hapjes netjes uitgeserveerd en de uitslag vriendelijk vertaald door Jacqueline. Aan de bar worden nog drankjes gedronken met een heerlijke nachtrust in het verschiet.


Woensdag, 24 juni 2015

unnamedMet een mooie lucht begint de dag. Dat belooft zonnig weer. We starten met een lekker ontbijt en gaan naar het strand van Zoutelande voor een wandeling en koffie.
’s Middags doen we Vlissingen aan. Aan de boulevard kun je heerlijk flaneren, lunchen en genieten van het uitzicht.

unnamed (29)Op de terugweg geven we nog even Michiel de Ruyter een hand en gaan via het centrum terug naar de auto.  Na deze heerlijke dag belanden we op het terras van het hotel waar we gasten treffen die ook een aangename dag hebben gehad. Wandelingen zijn gemaakt, er is gefietst en onze oudste gast, Louki, heeft een scootmobiel gehuurd naast het hotel en tufte lekker rond in de omgeving.

20150624_133024              unnamed (23)

Na het diner gaan we naar de bridgezaal voor koffie en thee met een koekje en om
19.45 uur starten we bridgend en bruin gekleurd de avond. De groep is wat meer uitgelaten. Dit komt natuurlijk door het prachtige weer van vandaag. De groep uit Vlissingen speelt ook weer mee en zijn hiermee zeer content. De drankjes en hapjes smaken goed en door de vriendelijk bediening worden we op onze wenken bediend. Na de uitslag nemen we nog een versnapering aan de bar en buiten op het terras. Hierna wensen we elkaar een goede nacht.


Donderdag, 25 juni 2015

Het is heerlijk wakker worden met zon die in de kamer schijnt. Om 10.45 uur staat iedereen klaar na een stevig ontbijt om te vertrekken naar Middelburg voor een rondvaart door het centrum. Na een kwartier rijden staan we op de parkeerplaats net achter de boot en binnen een paar minuten wandelen arriveren we bij Rondvaart Middelburg. We varen drie kwartier en luisteren naar de skipper die vertelt over Middelburg, een stad met een rijke geschiedenis van meer dan 1000 jaar.

unnamed (9)   unnamed (30)

unnamed (31)Na deze boottocht gaat ieder zijns weegs. Ondergetekende gaat met nog een paar anderen richting winkelstraat waar we binnen drie minuten staan en tot onze grote vreugde ook veel terrasjes zien. De lunch laat ons smaken. Inmiddels is het tijd geworden om met Louki richting strand te gaan voor een frisse duik.

unnamed (32)De wind, het water, de zon, het zand en het uitzicht is fenomenaal. We genieten met volle teugen. Hierna gaan we het strandterras nog even inspecteren om vervolgens terug te gaan naar het hotel en ons op te frissen voor het diner.

Een aantal gasten dineert buiten in zonnetje. Beach Hotel schenkt veel aandacht aan onze groep en in het bijzonder wat dieet-wensen betreft. Alles is tip-top in orde. De Vlissingers komen binnen en schenken zelf in de bridgezaal – eerder dan wij – koffie en thee. Het koekje ontbreekt niet :). De laatste zitting gaat van start om 19.45 uur onder aanwezigheid van een vrolijke groep en veel gezelligheid. We hebben geen last van het uitgelaten geluid, de zaal is akoestisch in orde. Voordat de prijzen worden uitgereikt maken we nog even een groepsportret en een kiekje van de winnaars en begeleiding. Resultaten.

unnamed (16)   unnamed (18)

Met 38/40 bridgers hebben we enorm leuke dagen gehad in Zoutelande. Iedereen was tevreden en voldaan. Onze gasten bedank ik voor de gezelligheid en hun sportiviteit tijdens het bridgen. Hieronder vallen ook onze gastspelers uit Vlissingen, een leuke ploeg bridgers.  Graag tot een volgende keer bij de BridgeTravelling-familie!

Inge Kooijman

Volgende bridgereis naar Zoutelande 23-26 oktober 2015.

4 reacties op Reisverslag Zoutelande 23-26 juni 2015

 1. Hallo Inge,
  Het was erg gezellig dinsdag 23 – 06 – 2015 en zoals jullie dat altijd doen; goed verzorgd ook al ben ik dan maar een avond geweest ik vond het leuk.
  Graag wil ik volgende keer weer mee doen als je iemand nodig hebt natuurlijk. En ik weet zeker dat we ook nog een keer van jou reizen gebruik zullen maken.

  Hartelijke groeten van Lenie Houtzager

 2. Ik heb ontzettend genoten afgelopen week, mede door jouw inzet Inge. Mag ik je complimenteren met hoe je dit doet. Ik denk dat ik met oud en nieuw wel van de partij zal zijn. Succes met je arrangementen. Ingrid Vogelzang

 3. Jacqueline Kloos zegt:

  Een prachtige midweek gehad. Natuurlijk was het mooie weer een extra cadeautje.
  Echt een aanrader.

 4. Een fantastische organisatie voor bridgeweekend en -vakanties. Echt een aanrader. Inge is een super gastvrouw en zorgt ervoor dat een ieder een prettig verblijf heeft. Dank daarvoor Inge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s