Misleidende bridgereis-perioden aangeboden door concurrent of vergissing in data?


Inmiddels krijgen wij – en onze collega’s Wil Alkemade en Helga Meister van
Sans Souci Bridgereizen – steeds meer meldingen van een aantal bridgereizen die een concurrent aanbiedt naar onze ingekochte locaties en in onze reisperioden. Bridgereizen die direct uit ons beider aanbod komen. Dat verbijstert ons ten zeerste maar ook omdat de prijzen vaak onder onze inkoopprijs liggen en/of inmiddels lagen.

Om een voorbeeld te noemen; de bridgereis naar Samos (Kampos Village Resort) in september 2023 alsook de bridgereis naar Portugal (Auramar Beach Resor) in oktober 2023 zijn voor deze perioden alleen ingekocht door BridgeTravelling, niet door een concurrent die deze perioden naar dezelfde locaties aanbiedt?

Navraag over de andere partij leerde echter dat onze data naar Samos en Portugal niet gereserveerd zijn bij de desbetreffende hotels in onze reisperioden. Is dit misleiding of een vergissing in data door een concurrent?

Voor de helderheid; de bridgelocaties mogen wel worden aangeboden door andere partijen maar niet in dezelfde perioden of een overlap daarvan.

Wij willen nogmaals met klem benadrukken dat de door ons en Sans Souci Bridgereizen aangeboden locaties exclusief zijn ingekocht voor onze reisperioden – wat betekent dat deze niet door een andere partij kunnen worden aangeboden in dezelfde tijd of een overlap daarvan.

Boek bij betrouwbare organisaties zoals BridgeTravelling en Sans Souci Bridgereizen om teleurstellingen te voorkomen door mogelijke prijswijziging en/of annulering van bridgereizen naar onze locaties in de door ons aangeboden perioden. Kijk daarom eerst op onze websites voordat u gaat boeken bij een concurrent.

Graag tot ziens voor een gezellige bridgereis
bij BridgeTravelling of Sans Souci Bridgereizen.

Bridgereizen om nooit te vergeten en met aandacht voor de gast!