Bridgereis Bali – WK Bridge 2013

________________________________________________________________

Bali september 2013: 23-daagse WK-bridgereis

_______________________________________________________________

                       Novotel

In 2011 was het wereldkampioenschap Bridge in Veldhoven een groot succes. Niet alleen door de perfecte organisatie, de wereldtitel voor het Nederlandse Open Team, maar ook door de grote belangstelling van de Nederlandse bridgers. Van 16 tot en met 29 september 2013 vindt het WK Bridge plaats in Nusa Dua op Bali. Het Nederlandse Open Team gaat de wereldtitel verdedigen. U kunt daar bij zijn! Indonesia Travel en BridgeTravelling organiseren samen een fantastische verzorgde reis met volop mogelijkheden om het wereldkampioenschap te bezoeken.                            

_______________________________________________________________

Nusa Dua, Bali. Verblijfsinformatie en tarieven. In samenwerking met Indonesia Travel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Calamiteitenfonds.

De gehele dag staan er busjes klaar om u te vervoeren naar het Convention Center. Voor singles die een 1p-kamer kostbaar vinden bestaat de mogelijkheid een 2p-kamer te delen. Wij zetten de aanvraag uit. Bij reserveren kunt u aangeven of u een kamer wilt delen.

  • Reis A. 23-daagse groepsreis 2.295,- p/p bij verblijf in het 4,5-sterrenhotel Novotel Bali Benoa te Nusa Dua bij strand. Meerprijs voor een 1p-kamer 675,-. Er zijn drie restaurants, twee bars, drie zwembaden, golffaciliteiten, een tennisbaan en fitnessruimte en ontspan met spabehandelingen aan het strand of in de spa. De ruime aircokamers van het Novotel zijn modern ingericht. Afstand Convention Centre 3,7 km.

  • Reis B. 23-daagse groepsreis 2.145,- p/p bij verblijf in het 4-sterrenhotel Swiss-Belhotel te Nusa Dua. Meerprijs voor een 1p-kamer 575,-. Swiss-Belhotel Bay View heeft een restaurant, een buitenzwembad met zwembadbar en een bar/loung. Afstand strand 2 km. Verder beschikt het hotel over roomservice, aircokamers, minibar en koffie en thee faciliteiten. Reactie van een gast: ”Geweldig Hotel, geweldige service & sfeer”. Afstand Convention Centre 5,5 km.

Reis A en B. Inclusief: vlucht en airport tax, hotel met ontbijt, 3 x diner, deelname aan en verzorging bridgedrives door wedstrijdleider in hotel, 5 excursies, inclusief alle entreekosten en Nederlandse begeleiding. Bezoeken WK in Convention Centre. Gedurende alle dagen zijn comfortabele busjes met Engelssprekende chauffeur beschikbaar. Meesterpunten (volgens geldende schaal). WK-Trofee Bali 2013: feestelijke uitreiking nr’s 1, 2 en 3 vrijdag 4 oktober na laatste drive.

Reis C. Vrijwilligers van de NBB kunnen contact opnemen voor informatie over een andere samenstelling van de reis en prijzen hieromtrent.

Optioneel: Extra vijf excursiedagen inclusief entreekosten en overnachtingen. Voorintekenprijs excursiedag 26 september: € 35,-. Voorintekenprijs excursiedagen 1 en 2 oktober: € 55,-. Voorintekenprijs excursiedagen 3 en 4 oktober: € 35,-. De excursies zijn ook los te boeken in Nusa Dua.

__________________________________________

Dagelijks rijden er busjes (shuttle service) naar het Convention Centre waar het WK wordt gespeeld.

Novotel Bali Benoa bij strand

Swiss-Belhotel Bay View

Swiss-Belhotel Bay View

Novotel Bali Benoa bij strand

 

 

 


________________________________________________________________

* Oranje WK-Zonnekleppen worden door BridgeTravelling uitgereikt bij aankomst hotel! * 

Oranje wint zilver op EK 2012 te Dublin en is geplaatst voor het WK te Nusa Dua op Bali van 16-29 september 2013. Met deze kwalificatie verdedigt het Nederlandse open team de wereldtitel (Veldhoven 2011).

________________________________________________________________

Overige informatie
  • Visumkosten ca. € 21 per persoon (ter plaatse aan te schaffen, geldigheid 30 dagen)
  • Vertrekbelasting ca. 12,50 per persoon, ter plaatse te betalen)
  • De groepsreis gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 24
  • Vaccinatieadviezen Bali

Meer bridgereizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s