Open Bridgedag Apeldoorn – 11 mei 2019

_____________________________________________________

Open Dag Apeldoornse Bridge Federatie (ABF)
Voor nieuwe en ervaren bridgers
Zaterdag 11 mei 2019

Open Dag Apeldoornse Bridge Federatie (ABF). Het wordt weer een feestelijke Open Dag voor iedereen die wil kennismaken met bridge maar óók voor mensen die al bridgen zal er voldoende te beleven zijn: clinics, een workshop schilderen, bridgen met de wereldkampioen, stands, proefrit op een e-bike, teveel om op te noemen! De Open Dag wordt gehouden op zaterdag 11 mei in Denksportcentrum Apeldoorn.

FlyerBridgeTravelling aanwezig

BridgeTravelling is ook met een gezellige stand aanwezig op de Open Dag. Hier vindt u ons reisaanbod en kunt u tevens kennis maken met Tanja Rueck, een van de reisbegeleiders van BridgeTravelling. Klik hier …

Adres open dag zaterdag 11 mei 2019
Denksportcentrum Apeldoorn
Dubbelbeek 24, 7333 NJ Apeldoorn
T 055 533 2766
Plan uw route


Denk mee met Joris 

bridgeninapeldoorn4Misschien ken je hem van de rubriek ‘Denk mee met Joris’ van het NBB-bridgeblad: Joris van Lankveld. Hij leerde bridgen toen hij 12 jaar oud was en na achttien jaar heeft hij nog steeds geen genoeg van het spel. In de jeugdklasse werd hij in 2011 en 2012 Wereldkampioen. En als speler van het Nederlands open team maakte Joris in 2017 zijn debuut in de Bermuda Bowl in Lyon. Wil jij ook de spellen van een wereldkampioenschap spelen, maar zit je niet in de selectie? Geen punt. Denk dan op 11 mei mee met Joris. Om 11.00 uur en 14.00 uur doet hij met ons een paar leuke spelletjes en geeft daarna een toelichting, voor de beginners in ‘Jip en Janneke-taal’.


Kom gratis langs en/of schrijf in voor 

  • Clinics Joris van Lankveld
  • Workshop Bridgende Dikke Dames schilderen

Meer info en onder andere inschrijfformulieren voor het volgen van een clinic door Joris van Lankveld of een workshop Bridgende Dikke Dames schilderen vindt u onder de volgende link: Iedereen kan het leren 

 

Over Bridgereizen - BridgeTravelling

We enyou making beautiful trips. Why don't we do something together? BridgeTravelling - T +31(0)624164168 - info@bridgetravelling.nl
Dit bericht werd geplaatst in Bridgereizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s