De Veluwe, Nunspeet. 5-daagse Bridgereis Oud en Nieuw

____________________________________________  Reserveren

65-daagse Oud en Nieuw
De Hoeve van Nunspeet ****
de Veluwe

 29 december 2018 t/m 2 januari 2019

Zeer geliefd hotel met klein binnenzwembad, sauna en goede keuken


  • Arrangement half pension € 399,- p.p. 
  • Toeslag 2p-kamer voor 1p-gebruik € 10,- per nacht
  • Inclusief drankjes onbeperkt 18.00-23.00 uur
    • Nederlands gedistilleerd
  • Entertainment tijdens en/of na het oud en nieuw-buffet
  • Glas champagne tijdens de jaarwisseling
  • Dinerbuffet oud en nieuw, overige dagen 3-gangendiner

Omgeving
Hotel De Hoeve van Nunspeet ****

Midden in de bossen van de Veluwe en nabij het gezellige centrum van Nunspeet (1 km) – welke bekend staat als hét kunstenaarsdorp van de Veluwe – beleeft u heerlijke dagen. Ervaar de Veluwse gastvrijheid en ontdek de prachtige omgeving. Vanuit hotel De Hoeve van Nunspeet lopen diverse wandel- en fietspaden rechtstreeks de bossen in.


Kamers 

5De kamers bieden een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. De hotelkamers zijn stijlvol en landelijk ingericht en van alle moderne comfort voorzien.


Faciliteiten

109Sfeervol terras, klein binnenzwembad, sauna (tegen betaling), brasserie en wijnbar, continentaal ontbijtbuffet. Gratis wifi in het hele hotel. Parkeerplaatsen op eigen terrein. Station Nunspeet op circa 4 minuten loopafstand. Fietsverhuur (ook elektrisch) en fietsenstalling met oplaadpunten.


Programma Oud en Nieuw

Zaterdag, 29 december
Na het welkomstwoord om 17.45 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner. Hierna starten we met de 1e competitieronde.
Zondag, 30 december
Na het ontbijt maken we een wandeling door het bos van ± een uurtje. ’s Middags kunt u de omgeving verkennen, wandelend of met de (huur)fiets of breng een bezoek aan een van de historische Hanzesteden zoals Elburg, Hattem of Harderwijk. Om 18.00 uur gaan we aan tafel voor het 3-gangendiner en om 19.30 uur spelen we onze 2e drive.
Maandag, 31 december
Wie zin heeft om ook deze dag na het ontbijt een wandeling te maken door het bos sluit gezellig aan, een frisse neus halen kan tenslotte geen kwaad vooraf aan de middagdrive om 13.30 uur. Na deze drive frissen we ons even op voor het oud en nieuw-buffet met tijdens en/of na het diner entertainment. Om 24.00 uur proosten we op een gelukkig 2019.
Dinsdag, 1 januari
’s Middags om 14.00 uur spelen we in teamverband een pubquiz en na het 3-gangendiner spelen we onze 4e en laatste drive. De prijsuitreiking vindt plaats om ± 23.15 uur.
Woensdag, 2 januari
Na het ontbijt keren we tevreden huiswaarts.

Meesterpunten volgens geldende schaal.


Begeleiding

Begeleiding Anneloes Dijk en Leo Vrielink (NBB-gekwalificeerd). Meesterpunten volgens geldende schaal.


faciliteiten-9

Plan uw route

kaart