Bridgereizen Holland Inn – Wolvega met dagactiviteiten

___________________________________________________________

Met uw groep gezellig erop uit? Wij beschikken over diverse mooie locaties in Nederland. Op basis van uw wensen maken wij de reis op maat. Vraag een offerte aan via info@bridgetravelling.nl

Arrangement met leuke activiteiten
Holland Inn, Wolvega nabij Giethoorn


Onze gasten zijn vol lof over dit hotel met goede keuken!


 • Optioneel rondvaart Giethoorn
 • Optioneel bezoek Buffelfarm
 • Optioneel bezoek Kaasboerderij De Stelp

_____________________________________________________________

U verblijft in een ruim 2p-appartement met balkon

24-06-2010 (4)Hotel Holland Inn Wolvega ligt in de Friese gemeente Weststellingwerf in een van de meest afwisselende streken van Nederland en nabij Giethoorn.  Holland Inn staat al jarenlang bekend om zijn hoge servicegraad, gastvrijheid en goede keuken.


Fietsen en wandelen bij Wolvega

Nationaal_Park_Weerribben-Wieden._Bank_onder_een_berk_05Aan de rand van Wolvega ligt de Lendevallei. Vele mensen genieten van het gebied door de prachtige fietsroute langs de beek of wandelen door het oerasbos. De Lendevallei maakt deel uit van de ‘natte as’, een keten van moerasgebieden op de grens van Fryslân en Overijssel. In het natuurbeheer wordt steeds vaker geprobeerd grotere eenheden te creëren. In deze streek krijgt dit gestalte door het aan elkaar verbinden van de Weerribben en de Wieden in Noordwest-Overijssel, en de Rottige Meente en de Lendevallei in Fryslân.


Buffelfarm

Wanneer u in uw arrangement (offerte) een bezoek opneemt naar de buffelfarm wordt u ontvangen met koffie en gebak. Hierna krijgen we een rondleiding en kunt u in de gezellige boerderijwinkel tal van ambachtelijke producten kopen. Dit bezoek is zeer de moeite waard. Entree € 6,50 p.p  (prijspeil 2018). Klik  op: Buffelfarm.

Rondvaart Giethoorn

Een rondvaart door Giethoorn behoort ook tot de mogelijkhedenDit doen we of in een open- of gesloten boot. Entree boottocht € 4,- p.p (prijspeil 2018).

30     rondvaart-giethoorn  41

Kaasboerderij de Stelp

7Gaat u met uw groep naar Kaasboerderij de Stelp dan  wordt u ontvangen met koffie en heerlijke verse kwarktaart. U krijgt een compleet beeld van wat er zoal op een kaasboerderij gebeurt en ook het melken van de koeien met een melkrobot kunt u in alle rust bekijken. Als afsluiting krijgt u een lekker glaasje sap en gaan we diverse soorten kruidenkaas proeven. Natuurlijk mag u lekker in de boerderijwinkel rondsnuffelen. Entree € 10,- p.p  (prijspeil 2018).

_____________________________________________________________

Hotel Holland Inn

4Holland Inn was vroeger een serviceflat. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementen- complex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoons-kamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte.

Omgeving

gg1U bent te gast in een schitterende omgeving met heel veel afwisseling. Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud. Liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij. Fraaie wandel- en fietsroutes liggen in het hotel.

______________________________________________________________

Inhoud arrangement 

 • Holland Inn -Wolvega
 • Half pension
 • Excursies en drankenpakket optioneel
 • Prachtige fiets- en wandelroutes
 • Fietsverhuur in hotel
 • Wedstrijdbegeleiding NBB-gekwalificeerd
 • Bridgedrives
  • prijs voor de nummers 1, 2 en 3
  • hapjes (warm/koud) tijdens het bridgen
  • meesterpunten volgens geldende schaal

Honden welkom op aanvraag.

faciliteiten 4

Plan uw route

kaart