Bus Ski- en Wandel Bridgereis Oostenrijk

_____________________________________________         Terug naar de reis

Bridgereis Zell am See – Kaprun
Hotel St. Hubertushof

Weekreis (8 dagen en 7 nachten op de bestemming)
De bus voor de weekreis naar Oostenrijk vertrekt iedere vrijdag vanuit Nederland. De terugkomst in Nederland is ruim een week later op zondag. In het reserveringsformulier kunt u zich aanmelden.

Opstapschema bus Weekreis
Plaats Vrijdag 1 maart 2019 vertrek bus
Amsterdam 19:15
Utrecht 20:00
Rotterdam 19:45
Bruchem 20:30
Eindhoven 21:15
Venlo 22:00

Toeslag op-/uitstapplaats
Voor een aantal op-/uitstapplaatsen betaalt u een toeslag per persoon, per enkele reis. Deze toeslagen zijn:

  • € 7,50 voor Amsterdam
  • € 5,00 voor Utrecht en Rotterdam

Bagage
Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van maximaal:

  • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
  • 1 paar ski’s (met stokken) of één snowboard*
  • 1 paar ski- of snowboardschoenen
  • 1 stuk handbagage (normaal formaat, 2 kg

* Bij een snowboard is het verplicht om de bindingen van het board af te halen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.).

Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien u te veel bagage heeft, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorgt u er altijd voor dat er labels aan uw bagage bevestigd zijn. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

Busnummer per SMS
Het busnummer staat niet vermeld op het ticket wat u ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt. Het busnummer wordt ca. 1 dag voor vertrek per SMS naar u verstuurt (kosteloos). Dit is uiteraard alleen mogelijk als wij in het bezit zijn van uw juiste mobiele telefoonnummer. Indien u met een overstap te maken krijgt, wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

Aankomsttijd en vertrektijd op de bestemming
De verwachte aankomsttijd op de bestemming is in de loop van ochtend. De vertrektijd voor de terugreis vanaf de bestemming is doorgaans tussen 19:00 uur en 21:00 uur (onder voorbehoud). Op uw ticket staan de juiste opstaptijd en -locatie vermeld.

Verwachte aankomsttijd in Nederland
De verwachte aankomsttijd in Nederland voor de terugreis is in de loop van de ochtend. Tijden kunnen sterk afwijken door tal van omstandigheden, zoals weer en verkeersdrukte.