Bridgereizen Zeddam, Montferland

________________________________________________

Hotel de Uitkijk is per 1 juli 2017 verkocht. Het hotel zal geen hotelfunctie meer behouden.

In Hotel Hof van Twente, Hengevelde organiseren we nu

 


Hotel de Uitkijk, Zeddam 

Uitkijk_Zeddam-01Het hotel ligt in Zeddam aan de voet van de Montferlandse Bossen. Dit bos staat bekend om de mooiste wandelpaden. Ook biedt onze omgeving u mooi routes die u zowel met de fiets als met de auto kunt afleggen. Deze routes laten u de parels van de omgeving zien. Ook in de winter kunt u genieten van het mooie landschap.

Naast de vele historische montferland_stokkum_zandpad_1dorpjes en bezienswaardigheden ligt Montferland dichtbij de grens van Duitsland. Hierdoor bent u snel in de gezellige winkelsteden, kunt u de traditionele gerechten proeven op de markten en rondkijken op de braderieën. Kortom de moeite waard om te komen ontdekken.

_______________________________________________________________

Faciliteiten en Accommodatie

hotel1hotel2hotel3hotel4

De kamers van ons hotel zijn ingericht volgens de nieuwe 3-sterren eisen. De kamers beschikken over 2 aparte boxspringbedden. Er zijn twee speciale kamers met voorzieningen voor mindervaliden. Met afwisselende bieren op de tap, een ruim assortiment aan Buitenlandse wijnen en een diversiteit en likeuren beschikt ons hotel over een sfeervolle bar. Verder kunt u gebruik maken van onze biljart ruimte. In het hotel is een lift aanwezig. Het parkeren is gratis, tevens ook het gebruik van wifi.

De keuken van het hotel

hotel6Hotel de Uitkijk beschikt over ’n gezellig en sfeervol restaurant. De keuken van het hotel staat goed aangeschreven. We laten u de meest verrassende gerechten proeven zoals ‘varkenswangetjes, een delicatesse en op Grootmoeders wijze’ geserveerd in een pannetje. ’s Morgens komt de geur van koffie en versgebakken broodjes u al tegemoet. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat op u te wachten, waar u heerlijke vleeswaren, diverse kaassoorten en lekkere zoetigheden mag verwachten. Houdt u van een gebakken ei of toch liever ’n roerei? Dit wordt bij u aan tafel geserveerd.

Bridgen

1Uitkijk_Zeddam-03Hotel de Uitkijk beschikt over een ruime serre met uitzicht op het bos. Deze ruimte leent zich uitermate goed als ruimte om te bridgen. Met Montferland op de achtergrond kunt u genieten van de bridgedrives. Ondertussen staat het personeel voor u klaar om u te voorzien van een drankje en een hapje.

______________________________________________________________

Inhoud Arrangement

 • Hotel de Uitkijk, Zeddam
 • Welkomstdrankje
 • 3 x overnachting, 3 x ontbijt, 3 x 3-gangen diner (carnaval, pinksteren, kerst/oud en nieuw afwijkend)
 • Dagactiviteiten per reis verschillend
 • Drankenpakket van 18.00-23.00 uur
  (binnenlands gedistilleerd)
 • 3 x bridgedrives (carnaval, pinksteren, kerst/oud en nieuw afwijkend)
 • Prijs voor de nummers 1, 2 en 3
 • Hapjes (warm/koud) tijdens het bridgen
 • Wedstrijdbegeleiding NBB-gekwalificeerd
 • Meesterpunten volgens geldende schaal

______________________________________________________________

Omgeving

doesburg      zutphen-315030_1280

Doesburg                                                                        Zutphen

Meer behoefte aan cultuur of winkelplezier? De Oude Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen op respectievelijk 15 en 25 minuten rijden vanaf het hotel en Arnhem bereik je binnen 25 minuten via de snelweg. Hier kun je een bezoek brengen aan het Nederlands Openluchtmuseum of de dierentuin Burgers’ Zoo. Kasteel Huis Bergh ligt op nog geen 5 km afstand van het hotel in het historische plaatsje ’s-Heerenberg. Naar de website.

Tip: Vanaf het hotel is een superverbinding met de bus naar Doetinchem.

Voor meer informatie en activiteiten verwijzen wij u graag naar Montferlandpromotie

_____________________________________________________________

Tip: Middagje Emmerich

Emmerich am Rhein OstenOmdat Duitsland zo dichtbij is bevelen wij u Emmerich van harte aan. Montferland grenst namelijk aan Duitsland. Vanuit Zeddam is de grens slecht 15 km verwijderd. Emmerich is gelegen aan de Rijn. Neem eens een kijkje aan de prachtige promenade. Samen met de brug over de Rijn zijn dit twee kenmerken voor Emmerich. Emmerich (ca. 29.000 inwoners) heeft drie musea; het Rijnmuseum met historische informatie, het PAN museum voor grafische kunst, affiches en design en het Museum für Kaffeetechnik. Gaat u liever winkelen; de diversiteit is groot in het compacte centrum.

GolfOok voor de golfliefhebber is Hotel de Uitkijk een prima uitvalsbasis, de banen van  Borghees liggen op 10 min. en Zelhem op 20 min. afstand van het hotel.

_____________________________________________________________

faciliteiten-9

____________________________________________________________

Plan uw route

Kaart