Garanties en Algemene Voorwaarden

______________________________________________________________

Geen enkel risico loopt u als betalende gast in onze hotels!

______________________________________________________________

Nederland

 • A. Niet pakket-reizen Nederland
  U loopt geen enkel risico als een hotel failliet gaat. Onze gasten hebben de hotelprijs/reissom  (in Nederland reis met eigen vervoer) aan ons betaald en niet aan het hotel. Als het hotel failliet gaat krijgt u direct uw geld teruggestort want wij betalen de nota van het hotel pas na afloop van het arrangement. Navraag bij onze hotels is uiteraard toegestaan.

Buitenland

Corendon

BridgeTravelling is partner van Corendon.

A. Pakketreizen naar het buitenland organiseren wij in samenwerking met gerenommeerde touroperators/reisbureaus die lid zijn van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)/ANVR. Hierdoor krijgen wij de rol van reisagent, wederverkoper van reizen en vervoerstickets en en vallen de reizen (vlucht, transfers en accommodatie) onder het Garantiefonds.

Nadat u bij ons een reis hebt geboekt sturen wij de reservering door aan een van onze samenwerkende partijen zodra het minimum aantal is bereikt. De (aan)betaling op een reis is pas wanneer we zeker weten dat de reis doorgang krijgt. Ruim voor vertrek (10 weken) voldoet onze gast de resterende reissom. Op de buitenlandse pakketreizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing van onze samenwerkende touroperators/reisbureaus.

Duitsland

 • B. Niet pakketreizen die wij organiseren naar het buitenland 

Boeken wij zelf een hotel/accommodatie in het buitenland en als zodanig niet gekwalificeerd als pakketreis loopt u – net als in Nederland – geen enkel risico als een hotel failliet gaat. Onze gasten hebben de hotelprijs aan ons betaald en niet aan het hotel. Als het hotel failliet gaat krijgt u direct uw geld teruggestort want wij betalen de nota van het hotel pas na afloop van het arrangement. Hiermee zijn risico’s hieromtrent uitgesloten. Navraag bij betreffende hotel/accommodatie is uiteraard toegestaan.

Wat is een niet pakketreis?

 • Een los geboekt vliegticket is géén pakketreis. Een (auto)vakantie met alleen accommodatie, is dat ook niet.

Wat is een pakketreis?

 • We spreken van een pakketreis als die aan twee voorwaarden voldoet:
  • De reis bestaat uit minstens twee diensten. Bijvoorbeeld een vliegticket en een hotel
  • De reis duurt minstens 24 uur of bevat minimaal één overnachting.

Reisorganisatoren die pakketreizen aanbieden zijn wettelijk verplicht om garantie-maatregelen te treffen. Voor de niet pakketreizen gaat deze garantiemaatregel niet op.

Algemene Voorwaarden

 • Op de buitenlandse pakketreizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing van onze samenwerkende touroperators/reisbureaus
 • Op de binnenlandse en buitenlandse niet pakketreizen zijn de  Algemene voorwaarden van BridgeTravelling van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s