Verslag jubileum B.K.’84, Den Helder

______________________________________________________________
Slideshow foto’s

Kaarten Bridgeklub ‘84 viert zijn 6e lustrum.

Zaterdagmiddag 10 mei 2014 was het groot feest in Hotel Wienerhof in Den Helder.

IMG_0002Ter ere daarvan werd er een speciale bridgedrive georganiseerd. Echter vooraf aan die drive was er voor de leden een bridge-clinic georganiseerd in samenwerking met Bridgetraveling.

Deze clinic werd verzorgd door niemand minder dan Enri Leufkens. Enri, ooit wereldkampioen met zijn partner Berry Westra blonk als jeugdspeler al uit en liet vele tegenstanders achter met een (bridge)kater.

Untitled

 

 

IMG_0014Tegenwoordig heeft Enri er plezier in om zijn bridge ervaringen te delen en vooral op een heel plezierige manier zijn kennis over te dragen. Met zijn clinic “kaartlezen” weet hij de indruk te wekken dat er met glazen kaarten wordt gespeeld. Dat vergt voor de deelnemers wel de nodige training. De spellen die werden voorgeschoteld nodigden uit om dat in de praktijk te brengen. Punten tellen en alle informatiebronnen verwerken om zo tot een succesvol resultaat te komen. Het paar dat daar het best in was geslaagd mocht na afloop een oorkonde in ontvangst nemen. Deze eer kwam toe aan de dames Carla Snijders en Ria Verbruggen

Tijdens de vrolijke nabespreking van de spellen, bleek dat menigeen veel van de voorgeschotelde informatie tot zich had genomen. Maar inmiddels begonnen de magen te protesteren, dat ook zij wel iets toch zich wilden nemen. Enri had nog uren door kunnen gaan maar het voortreffelijk indische-chinees buffet nodigde uit om aan te vallen. Voorzitter Guus Obbens bedankte Enri en men keek terug op een geslaagd jubileum.

IMG_0010     IMG_0006     IMG_0009

Marian Beemster
Wedstijdbegeleiding BridgeTravelling

 

3 reacties op Verslag jubileum B.K.’84, Den Helder

 1. Verslag 10 mei
  Geplaatst op zaterdag 28 december 2013 – 19:52
  De 6e lustrumviering van zaterdag 12 mei is zeer succesvol verlopen. Maar liefst 68 mensen gaven zich op voor de dag. Het is jammer dat Hans Huisman door ziekte verstek moest laten gaan, maar gelukkig was Martha Smeets bereid om met Jo te bridgen. Koos Buis had zich zaterdagmorgen overtroffen met zijn zelfgemaakte appelcarré’s. De koffie en thee werden ons aangeboden door Wijnhold en Tonia.

  De clinic van Enri was zeer leerzaam. Een geboren verteller en expert.. lees verder op de website van BridgeKlub’84

 2. Elly Nederstigt zegt:
  mei 12, 2014 om 8:12 pm (bewerken)
  Een heel gezellig en geslaagd jubileumfeest! Voor herhaling vatbaar!

 3. Francisca zegt:
  mei 12, 2014 om 12:49 pm (bewerken)
  super leuke en leerzame dag top!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s