Welkom bij BridgeTravelling. Bridgereizen vol beweging

_____________________________________________________________

Bridgekoppel gezocht begeleiding buitenlandse bridgereizen

Thuiskomen met een goed vakantiegevoel
Daar gaat het om! 

nederland1  buitenland1  nieuws2

Gespecialiseerd in Buitenlandse Bridgereizen

Elk jaar een succes! 10

Elk jaar een groot succes; winterreis Oostenrijk. Wandelen, skiën of gewoon genieten van de omgeving.  Met clinics door bridgemeester en WK Enri Leufkens. U kiest voor busvervoer of eigen vervoer.

____________________________________________  Aanmelden nieuwsbrief
Reisverslagen

Begeleiding

Inge Kooijman, Jan en Jacqueline Kloos, Anja van Praat, Tanja Rueck, Anneloes Dijk – Leo Vrielink, Caroline van der Esch – Marcel Kloppert, Marian Beemster, Gerjo Fernhout, Els Mens – Henk Hoeckx,  Enri Leufkens, Willy Sueters, Arnold Spin.

 

Clinics Enri Leufkens WKEnri Leufkens 

We zijn verheugd met de inbreng van een unieke persoonlijkheid in de reisorganisatie van BridgeTravelling; bridgemeester Enri Leufkens, ooit wereldkampioen met Berry Westra en tegelijkertijd zeer ervaren bridgedocent. Enri reist regelmatig met ons mee voor het geven van clinics.

In maart 2019 reist Enri met ons mee naar Oostenrijk en in oktober 2019 staat Mallorca op het programma. Meer weten over Enri? Lees verder.. 


Missie • Iets luxere bridgereizen – Bridgevakantie

0a7e6473-8b49-44cb-aef0-635367e76ca3Onze met zorg samengestelde leuke bridge-arrangementen zijn iets luxer waardoor het voor u als gast nog meer genieten is.

Wij reizen met een visie! Laat u verrassen door onze dagactiviteiten met gids en/of gastvrouw. De bridgeavonden staan voor veel gezelligheid. Een onvergetelijke bridgevakantie staat u te wachten gezien de diversiteit en volledigheid van onze arrangementen.  

Bridgereizen vol beweging

Visie • Een goede bridgereis is een fijne vakantie 

achterkantEen bridgereis moet veel gezelligheid, ontspanning en verbinding in zich hebben. Dit wordt bewerk-stelligd door ervaren vakkundige begeleiding die saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan en hierdoor gasten een fijne bridgevakantie bezorgen. Voorts moet de keuken van het hotel goed en fantasierijk zijn waarbij natuurlijk gekeken wordt naar de prijs-kwaliteitsverhouding.

Graag ontvangen wij u om alleen, samen met uw partner
of een vriend(in) er goed verzorgd op uit te gaan

Hartelijke groet,
Inge Kooijman
Eigenaar BridgeTravelling


NBB logoWij verstrekken meesterpunten volgens geldende schaal en werken met
NBB-gekwalificeerde begeleiding.

We enjoy making ...

_______________________________________________________